Gloednieuw genre toegevoegd!

Nu niet alleen theater, maar ook poppodium

Momenteel zijn we nog flink aan het verbouwen, maar… ondertussen hebben wij wel al leuk nieuws! Zo mag het theater een gloednieuw genre gaan verwelkomen; poppodium. Door de nieuwe multifunctionele zaal kan er een vlakke vloer worden gecreërd die ideaal is als popzaal! Maar dat is niet de enige wijziging waardoor het een uniek genre binnen De Oranjerie wordt.

Je bent van ons gewend dat je tijdens een voorstelling kan neerploffen in de theaterstoel en gewoon kan genieten van de voorstelling. Met in de pauze een welverdiend pauzedrankje en na de pauze weer door met de voorstelling. Vergeet dit allemaal. Nieuw genre, nieuwe regels. Want met het genre Poppodium creëren we een unieke beleving die niet te vergelijken is met alle andere genres die wij aanbieden. Geen vaste zitplek, maar een staconcert. Geen pauzedrankje, maar een bar in de zaal. En afhankelijk van de voorstelling maken we er ook voor of na de voorstelling een heerlijk feestje van!

Voor het overzicht hebben wij alle veranderingen ten opzichte van een normale voorstelling voor jou op een rijtje gezet.

Veranderingen ten opzichte van een theatervoorstelling

Omdat dit anders is dan een theatervoorstelling zijn er ook een aantal aanpassingen. We hebben ze even voor jullie op een rij gezet;

  • Zo zijn er geen zitplaatsen beschikbaar tijdens een poppodium show.
  • Er staat een bar in de zaal.
  • De prijs van de garderobe inbegrepen bij de prijs van je ticket.
  • Er zijn geen aparte rolstoelplaatsen beschikbaar.
  • Indien het aangegeven, is er een voor en/of afterparty tijdens poppodium shows.

Eerste Poppodium show staat al gepland!

Voor dit genre hebben we de eerste show al gepland. Welke? Dat maken we morgen om 11:00 bekend! Houd onze socials dus goed in de gaten!

Nieuwsbericht delen?