Maatregelen in het theater

Bekijk wat we in en rondom het theater doen

Bestellen
Wil je tickets bestellen voor een voorstelling? Dat kan gemakkelijk via onze nieuwe website. Voor voorstellingen tot en met 31 december hanteren wij een dynamische plattegrond waardoor er tussen elke bestelling zitplaatsen worden vrijgehouden. Daarnaast worden de rijen om en om bezet. Dit betekend wel dat je tijdelijk niet zelf je favoriete plek kan kiezen, maar je tickets krijgt toegewezen op basis van de ‘Best available seats’.

Verplaatste voorstellingen
Heb je tickets voor een voorstelling uit het seizoen 2019-2020 die verplaatst is naar de maanden oktober, november of december? Dan zetten wij jouw tickets handmatig om naar een nieuwe 
zaalindeling. Zo zorgen we ervoor dat je alsnog op veilige afstand van elkaar zit. Hier krijg je vanzelf bericht over per mail.

Theaterbezoek
Op de ochtend, middag of avond van de voorstelling maken we gebruik van verschillende tijdslots om de zaal op basis van 1,5 meter te vullen. Hier krijg je een aantal dagen voor de voorstelling een servicemail over met daarin ook de vraag of je klachten hebt. In en rondom het theater hanteren we te allen tijden de 1,5 meter afstand, hebben wij desinfecterende handgel staan en aangepaste looproutes. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen is het ook van belang om aanwijzingen van ons personeel altijd op te volgen.

Nieuwsbericht delen?