Nieuwe theater website!

vr 26 jun 2020

Nieuwe theater website!

én ticketing systeem
vr 26 jun 2020

Nieuwe theater website!

én ticketing systeem

Na een traject van ruim een jaar met voorbereiden, ontwerpen, programmeren, aanpassen, testen en bloed, zweet & tranen staat onze nieuwe website eindelijk live! Vol trots kondigen we onze nieuwe website dan ook aan.

Het verschil tussen de oude en de nieuwe website is een verschil van dag en nacht, van 1990 en 2020. Op de nieuwe website draait het volledig om de beleving van het theater en staan de voorstellingen centraal. Hierbij zijn we uitgegaan van twee verschillende werelden: die van de desktop en van de mobiele telefoon. Op beide browse en navigeer je anders. Daarom hebben wij ervoor gekozen om voor beide platformen een volledig eigen ontwerp te maken zodat jij als bezoeker altijd de beste beleving hebt.

Browse tussen alle voorstellingen en ontdek! Bekijk de scènefoto's, de trailer of video, beluister muziekfragmenten van de artiest of band en lees wat anderen, zowel bezoekers als recensenten, te zeggen hebben over de voorstelling. Maar daar stopt het niet bij. Op de nieuwe website kan ook gemakkelijk gefilterd worden op genre, datum of prijs én komt onze samenwerkings initiatief Theatersdichtbij ook terug in zowel de agenda als op de pagina's van een voorstelling.

Met de nieuwe website zijn we helemaal klaar voor wat de toekomst ons gaat brengen.

Maar waarom stoppen bij een geheel nieuwe website? We gaan gelijk voor het beste en hebben ook in die periode een nieuw ticketing systeem ingericht. Hierbij hebben we gekozen voor Ticketmatic. Een systeem waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Als gast ga je dat ook merken, maar dan vooral in het besteltraject. Ben je al bekend in ons systeem dan hoef je vanaf nu alleen nog maar je emailadres in te vullen. De rest herkend het systeem vanzelf, waardoor jij gemakkelijk en snel je reservering kan afronden. Het hele bestelproces is uiteraard ook nieuw in vergelijking met wat we hadden. Voorlopig moeten we het nog wel heel even doen zonder onze bekende arrangementen, maar niet getreurd; die komen later beter terug dan ooit! En hoewel we nu een gigantische digitale sprong hebben gemaakt, blijven we ook gewoon hardcopy tickets uitgeven.

We horen natuurlijk graag hoe jij onze nieuwe website ervaart zodat wij deze in de toekomst nog beter kunnen maken. Laat daarom ook vooral je feedback achter!

Nieuwsbericht delen?