Bouwblog

Bouwupdate: Week 46/47

Het klinkt als...

We zien steeds meer van ons prachtige theater tevoorschijn komen. De frames voor onze wandpanelen hangen er en zo lopen er van alle kanten werkers heen en weer om weer van alles te installeren, monteren en afwerken. Elke week zie je hoe mooi ons vernieuwd theater wordt. En elke week worden wij nog enthousiaster om jullie het eindresultaat te laten zien.

Theaterzaal

We hebben al veel verteld over de rijliften in ons bouwblog. Hoe ze werken, de plaatsing en hoe innovatief deze techniek is. Nu zijn ze af! Alle frames zijn geplaatst, gemonteerd en getest zijn is er een duidelijk beeld zichtbaar hoe de theaterzaal eruit gaat zien.

De mannen van de kabels waren ook weer druk bezig! Boven in de kamer is nu alles in goede banen geleid en mochten de serverkasten afgewerkt en gesloten worden. Nu moeten ze beneden wel nog alles afwerken. Zo werd er bij de ene kast weer stekkertjes gemonteerd aan de kabels en bij de andere kast werden de kabels er doorheen gehaald. Lekker bezig mannen!

De akoestiek

De wandpanelen worden ondertussen ook een voor een geplaatst. Zo kun je in de frames al zien dat ze schuin komen te staan. Schuin? Schuin ja! Samen met Kahle Acoustics en QMVH architecten krijgt ons theater schuinen muren, dit helpt enorm mee met de akoestiek van ons theater en komt het geluid prachtig aan bij de bezoeker. Zo is ons theater geoptimaliseerd voor zowel voorstellingen als voor orkesten!

Foyer & het artiestencafé

In de foyer is ondertussen ook veel veranderd! Zo is het plafond zwart geverfd en is al de verplichting geplaatst en getest. Het wordt alsmaar mooier waar we jullie straks mogen gaan ontvangen. Verder zijn de toiletten, wasbakken en de verlichting geplaatst op de vrouwen- en heren-wc. Het krijgt allemaal steeds meer vorm, kleur en de puntjes worden langzamerhand hier en daar op de i gezet.

Waar we jullie vorige week het installeren van de keuken lieten zien, is deze even ingepakt! Zo zijn er houten kasten omheen gebouwd om de keuken te beschermen van de rest van het verbouwwerk. Zo blijft de keuken mooi tijdens de rest van de renovatie.

Benieuwd naar de vorderingen?

Bekijk onderstaande bouwvideo!

Ben je benieuwd wat er in de komende twee weken gebeurt? Zorg dan dat je ons volgt op InstagramFacebook en LinkedIn en houd ook zeker ons bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?