In gesprek met… Van Heur Bouw & Onderhoud.

Onze bouwpartners in het theater én het hotel!

Een theater dat 50 jaar oud is, volledig renoveren. Alleen de buitenmuren en het dak blijven staan. Hoe zorg je ervoor dat zo'n uitdagend project goed verloopt? Zodat onze bezoekers straks weer volop kunnen genieten van een prachtige avond in het theater? Deze taak lag in handen van Eddy Henderikx, projectleider bij Van Heur Bouw & Onderhoud, onderdeel van de VB Groep.

De VB Groep is een vaste partner van Luiten van der Valk Beheer als het gaat om grote verbouwingen en renovaties. Dit betrouwbare bedrijf staat voor kwaliteit en vakmanschap. Ze gaan geen uitdaging uit de weg, hoe complex de opdracht ook is. Van het (ver)bouwen van hotels tot ingewikkelde transformaties van historische gebouwen en het realiseren van theaterzalen. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan hoog in het vaandel. Zoals ze zelf zeggen: "We denken niet alleen aan vandaag en onszelf, maar ook aan morgen en de generaties na ons."

Na de renovatie van het theater zijn jullie nog niet klaar. Jullie zijn inmiddels ook begonnen met de uitbreiding van het hotel naar het voormalige PTT-gebouw en de verbouwing van het huidige hotel.

Eddy:"Ja, de theaterrenovatie maakt eigenlijk deel uit van een groter project. Uiteindelijk wordt de hele Oranjerie gerenoveerd en wordt het aantal kamers en faciliteiten uitgebreid. Wij zijn naast het theater ook verantwoordelijk voor de structurele aanpassingen voor het zwembad, de nieuwe wellnessruimte en de verbinding tussen De Oranjerie en het voormalige PTT-gebouw. Daarnaast helpen we met de renovatie van de buitengevels van het PTT-gebouw en adviseren we over wijzigingen in de bouwindeling."


Benieuwd naar wat de Van Heur Bouw & Onderhoud nog meer heeft gerenoveerd in ons gebouw? Haal dan snel ons gratis theatermagazine op!

Nieuwsbericht delen?