In gesprek met… Tinnemans Keukens!

De artiesten verdienen óók het beste.

Naast het feit dat onze bezoekers een onvergetelijke avond verdienen, willen we onze artiesten ook het beste bieden. Zo kunnen ze voor en na hun voorstelling heerlijk ontspannen in ons artiestencafé. Daar hoort natuurlijk een perfecte keuken bij, en die vind je zeker bij Tinnemans Keukens!


Met een showroom van 2500 m2 en meer dan 70 verschillende keukenopstellingen, en nog veel meer opties, weet je bij binnenkomst in de showroom van Tinnemans Keukens in Ittervoort meteen dat je op de juiste plek bent. Hier moet je kunnen slagen als je op zoek bent naar iets zo belangrijks als een keuken. Het is dan ook begrijpelijk dat Van Der Valk bij Tinnemans Keukens terechtkwam voor een geheel nieuwe keuken in het artiestencafé. Patricia Claessen, directeur en eigenaar van Tinnemans Keukens, vertelt hoe de nieuwe keuken tot stand is gekomen.


Niet alleen Theater De Oranjerie viert een jubileumjaar, ook Tinnemans Keukens mag flink wat kaarsjes uitblazen. Maar liefst veertig stuks. Het bedrijf werd opgericht in 1983 door Jan Tinnemans en werd later overgenomen door de familie Claessen. Inmiddels is Tinnemans Keukens uitgegroeid tot een bedrijf met dertig medewerkers. En het is een echt familiebedrijf, waarbij ook partners en kinderen betrokken zijn bij het bedrijf. Deze warme persoonlijkheid ervaar je zeker als klant, niet alleen tijdens het aankoopproces, maar ook wanneer de monteurs de keuken bij je thuis komen monteren. Dat hebben we zelf ook gemerkt toen de keuken in het artiestencafé werd geïnstalleerd. Een prachtige donkergroene keuken met voldoende apparatuur om zelfs de meest veeleisende chef-kok tevreden te stellen.


Maar hoe kwam deze keuken tot stand? Kom dan snel ons gratis theatermagazine halen!
 

Nieuwsbericht delen?