Bouwblog

Bouwupdate: Week 14

Samenvatting van de maand augustus

Het leek ons wel een mooi moment om eens terug te blikken op de maand augustus, want wat was het een top maand zeg! Ondanks de bouwvakvakantie ging de sloop gewoon door en hebben de mannen niet stil gezeten. 

Wat is er nu eigenlijk allemaal gebeurd in augustus?

De maand begon met de start van de sloop van de foyers. Na de theaterzaal, sociëiteit en artiestencafé werden de foyers stap voor stap kaal gestript. Het tapijt werd eruit gescheurd, de vloeren werden geschuurd, het behang werd van de muren getrokken en zelfs muren en glazen wanden gingen eruit. De klapper op de vuurpijl was natuurlijk de sloop van de trap. Die werd met een machine op afstandbediening tot puin verpulverd. Mocht je deze spectaculaire beelden gemist hebben, dan kun je ze hier nog eens terugkijken. 

Daarnaast was er natuurlijk iets gaande in de theaterzaal. Daar werd namelijk de betonnen vloer van de theaterzaal eruit gesloopt en bereikten we het diepste punt. Er werden flink wat containers gevuld met zand en het was een moeilijke klus om er met de grote graafmachine nog uit te komen. Maar... het is de professionals uiteraard gelukt om zich een weg naar buiten te graven en daar zijn we ontzettend trots op!

Vind je het leuker om de beelden te zien? Bekijk dan de samenvatting in de video hieronder. 

Ben je benieuwd wat er in de komende weken gebeurt? Zorg dan dat je ons volgt op InstagramFacebook en LinkedIn en houd ook zeker onze bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?