Bouwblog

Bouwupdate: Week 13

Van het diepste naar het hoogste punt!

Zoals je misschien al had gelezen in het artikel van De Limburger, bereikten we deze week de bodem van het theater. Het geeft een spectaculaire ervaring als je vanuit dit diepste punt om je heen kijkt in het theater. Natuurlijk zijn wij de beroerdste niet en hebben we een paar mooie shots voor je gemaakt vanuit de bodem van onze mooie zandbak!

Wat is er nog meer gebeurd? Het muurtje tussen de foyer beneden en de toiletten is eruit gehaald en de eerste leidingen zijn gelegd. Langzaamaan gaan we van slopen naar opbouwen. Kun jij al raden wat er op de plek komt waar voorheen de trap zat die de twee foyers met elkaar verbond? (Check foto 5 hieronder). 

Daarnaast leek het ons wel leuk om je mee te nemen naar het hoogste punt van de bouwplaats, namelijk op en onder het dak van het theater. Als je ons blog hebt gevolgd, weet je dat ze in de theaterzaal een 'hangende' steiger hebben gemaakt. Daar zijn we bovenop geklommen om je te laten zien wat de vakmannen daar allemaal aan het doen zijn. Ook dit geeft weer een spectaculair uitzicht! Heb je het verhaal van de hangende steiger gemist? Dan kun je hier nog eens het blog teruglezen.

Ben je benieuwd wat er in week 13 gebeurt? Zorg dan dat je ons volgt op InstagramFacebook en LinkedIn en houd ook zeker onze bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?