Bouwblog

Bouwupdate: Week 15/16

De opbouw is begonnen!

Het diep(s)te punt is bereikt en die mijlpaal hebben Rob en Henk goed gevierd! Sindsdien is de opbouw begonnen en dat zorgt voor grote veranderingen. Ben jij ook zo benieuwd?

Allereerst; opbouwen gaat langzamer dan slopen. Vandaar dat wij nu ook één keer in de twee weken een bouwupdate van het theater zullen geven in plaats van iedere week.

Maar goed, het opbouwen! Want ondanks dat het langzamer gaat dan slopen zorgt het wel snel voor grote veranderingen. Door het slopen van vrijwel alle tussenmuren waren er gigantische ruimtes ontstaan. Die ruimtes worden nu weer één voor één opgedeeld in kleinere ruimtes. Zo zijn ze begonnen met de kleedruimtes en de toiletgroepen op de begane grond.

Door het plaatsen van de tussenmuren worden de nieuwe contouren zichtbaar van het artiestencafé, de kleedruimtes en de nieuwe toiletgroepen. Goed nieuws; die toiletgroepen worden groter! Voor het artiestencafé en de kleedruimtes zijn er qua indeling niet zoveel veranderingen, op de keuken na. Daar zal Tinnemans Keukens nog iets moois van gaan maken.

In de theaterzaal, waar Rob en Henk niet al te lang geleden nog hebben gedineerd, zijn er nieuwe palen in de grond gezet. Maar de focus lag de afgelopen weken voornamelijk op de kleedruimtes en de toiletgroepen. Toch benieuwd wat er nog meer gebeurd is? Bekijk dan de bouwvlog! Daar zitten ook beelden tussen van de foyer.

Ben je benieuwd wat er in de komende twee weken gebeurt? Zorg dan dat je ons volgt op InstagramFacebook en LinkedIn en houd ook zeker onze bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?