Bouwblog

Bouwupdate: Week 10

De bouwvak is begonnen!

De bouwvak is begonnen! En dat betekent dat het een stuk rustiger is op de bouwplaats. Maar nog niet helemaal stil... De mannen van M. Heezen zetten onverminderd door. Dat snappen we ook wel; slopen is héééél verslavend (en leuk)! Ten slotte zei onze directeur Henk Luiten aan het begin nog; álles moet kapot! En daar geven ze gehoor aan.

Wat is er deze week nu precies gebeurd op de bouwplaats? Behalve slopen en opruimen eigenlijk niets nieuws, maar het grote verschil met vorige week is dat we deze week nog aanvullende beelden hebben waarop je beter zicht krijgt op de voortgang. 

Zo kun je zien op de foto's dat de betonnen vloer in de theaterzaal toch echt bijna helemaal eruit is gehakt en dat er langzaam plaats wordt gemaakt voor het nieuwe ontwerp. 

Daarnaast hebben de foyers wel echt een grote verandering doorgemaakt. Waar vorige week nog her en der wat restjes lagen van het tapijt, is het deze week he-le-maal leeg boven. Ook hebben ze de bar op de bovenste verdieping eruit gehaald en zijn de glazen deuren naar de gang ook verdwenen. Het is nu één grote lege ruimte geworden. In de onderste foyer hangt alleen nog wat bedrading aan het plafond en zijn ze nu nog aan het slopen in de ruimte achter de garderobe.

Uiteraard is alles ook nog eens terug te zien in onze nieuwe weekvlog! Deze week inclusief timelapse van het slopen van de betonnen vloer in de theaterzaal. 

Ben jij benieuwd wat er gebeurt in week 11 van de verbouwing? Volg ons dan op onze Instagram en Facebookpagina en houd ook zeker onze bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?