Bouwblog

Bouwupdate: Week 38/39

We gaan verder!

In deze bouwupdate gaan we verder waar wij twee weken geleden waren gebleven. Sommige werkzaamheden zijn afgerond, maar andere werkzaamheden duren langer en daar wordt nog hard aan gewerkt. Het bouwblog is deze keer dan ook iets beknopter dan anders, maar wel met véél foto's!

StaPoTech
De mensen van StaPoTech hebben de afgelopen twee weken onverminderd hard doorgewerkt. Ze werken zowel aan de rij-liften als aan het installeren van de nieuwe bruggen.

Rij-liften
De vorderingen in de betonbak lijken misschien niet zo groot. Toch is er hard gewerkt. De motoren zijn allemaal geïnstalleerd en ook met elkaar verbonden. De oude orkestbak is inmiddels leegegehaald en ook de steiger die er overheen stond is daar weggehaald. Hierdoor is er genoeg ruimte voor StaPoTech om hier aan de slag te gaan met het installeren van de apparatuur.

Bruggen
De grootste verandering van de afgelopen weken zijn toch wel de nieuwe bruggen bovenin de zaal. Normaal konden wij buitenom de steiger beklimmen en via het dak naar boven. Maar dat is niet meer mogelijk. Ook hier is de steiger namelijk verdwenen. Waarom? Nou, omdat de bruggen al hangen! Op onderstaande foto's en in de video zie je precies hoe dat er uit ziet. Knap werk!

Foyer
Ook in de foyers wordt hard doorgewerkt. De vorige keer zag je dat het nieuwe plafond was geplaatst. Nu, twee weken later, is dat allemaal netjes afgewerkt en zijn de stucadoors druk bezig om de overige muren te stuccen. Daarnaast zijn de tegelzetters druk om beide ruimtes aan weerzijden van de garderobe te betegelen. En ook dat is al bijna af!

Het podium
Vergeleken met twee weken geleden kunnen we in ieder geval één van de werkzaamheden van de lijst afvinken; de gipslaten zitten op de muren bij het podium en het laden/lossen dock. Ook de naden zijn al weggewerkt en het is duidelijk zichtbaar dat er naast het rolluik ook een deur komt. Al met al begint het weer steeds meer op een theater te lijken! Petje af!

Benieuwd naar de vorderingen?

Bekijk onderstaande bouwvideo!

Ben je benieuwd wat er in de komende twee weken gebeurt? Zorg dan dat je ons volgt op InstagramFacebook en LinkedIn en houd ook zeker ons bouwblog in de gaten, want alleen hier uploaden we elke week exclusieve content waarmee we jou een kijkje achter de schermen geven!

Nieuwsbericht delen?